Same same but different

Wat een gave reisdag was het vandaag! Vanuit Nijmegen in een straal van 2 kilometer van ons huis.

Sinds twee weken zijn we terug zijn van onze reis naar Zuid-Oost Azië. Veel mensen hebben ons aangeraden om de reisvibe nog zo lang mogelijk vast te houden. En ja, dat was ook mijn grote wens…nog lang kunnen kiezen voor datgene dat we op reis deden: meestromen met datgene wat perfect voelde voor geluk.

Vandaag is het weer gelukt om dat reisgevoel te leven. Meestromen in een heerlijk energieke afspraak met z’n tweeën. Was dit een zakelijk afspraak of een hernieuwde kennismaking met een nieuwe vriend? Geen idee, same same but different waarschijnlijk. Lopend terug richting huis genieten Robbert en ik op ons gemak na van de goeie energie en praten we uitgebreid over onze ‘nieuwe vriend’…ja, binnenkort maar eens samen eten, wat een fijne vent.

Als vanzelfsprekend lopen we richting onze tweede huiskamer Sid en Liv om samen te genieten van een lunch. Net als mijn broodje arriveert belt mijn vader en heb ik buiten op een bankje een fijn gesprek over de familieperikelen die er spelen. Terug binnen bij mijn lunch drink ik mijn koud geworden, maar nog steeds heerlijke Chai Thea Latte en praat Robbert bij. Wat voel ik me krachtig!

20140219-204934.jpg

Nog even willen we een rondje buiten lopen voor we beide naar onze volgende afspraak gaan. We lopen twee minuten en voelen ons aangetrokken door de etalage van een winkel gespecialiseerd in spiritualiteit. We stappen naar binnen en laten ons overweldigen door alle prachtige boeken. Wat een heerlijkheid om alleen al de zuivere, liefdevolle, rustgevende titels te lezen. We bladeren, we kijken, we snuffelen en we kopen. Een boek over de Camino, die hiermee ook weer dichterbij komt. Mijn reisvibe is nog overduidelijk aanwezig in de keuze voor dit boek.

Een half uur lopen we door de stad en het Valkhofpark, heerlijk uitgewaaid komen we uit bij de plek waar ik moet zijn voor mijn volgende afspraak. Een dikke knuffel, een kus, Robbert vertrekt ook naar zijn ontmoeting. Tot straks liefde, ik zie je thuis.

Ik wil graag reageren!