Loslaten

Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dichtdoen en verpakken in de goede gedachten der herinnering.”

De afgelopen anderhalf jaar ben ik vol enthousiasme betrokken geweest bij Now It’s Our Time. Vorig jaar in maart hebben Paulien, Nina, Marjolein en ik een geweldig expeditie neergezet waarbij we onderzoek hebben gedaan naar de nieuwe generatie. Ook dit jaar zijn de voorbereiding  voor de expeditie die in juni gaat plaatsvinden al in volle gang!

Tijdens die voorbereidingen merkte ik dat het pad dat ik bewandel niet meer overeenkomt met het pad dat Now It’s Our Time gaat. Ik had er behoefte aan om vaker stil te staan tijdens mijn wandeling terwijl de andere juist het tempo er in hielden. Als de ene rent en de ander wil stilstaan, dan zit je niet meer in hetzelfde ritme en dat komt het proces en het doel dat je voor ogen hebt niet ten goede.

Vandaar dat ik heb besloten om Now It’s Our Time los te laten.

loslaten (1)

Wij hebben met z’n vieren met heel veel plezier samengewerkt het afgelopen jaar. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet  op verschillende plekken en heb het gevoel een waardevolle bijdrage geleverd te hebben aan Now It’s Our Time en daarmee aan jongerenonderzoek. Daar ben ik dankbaar voor.

En nu is het tijd om weer helemaal mijn eigen pad te gaan bewandelen. Een pad waarbij ik kies voor vrijheid, vertrouwen, voelen en af en toe stilstaan.

 

Ik wil graag reageren!