Eigenwhys zijn

Met heel veel plezier heb ik sinds november 2012 geblogd op deze website. Ik ben begonnen met schrijven omdat ik mijn visie op het leven en alles wat dat in zich heeft wilde delen met iedereen die daar voor open stond.

Ik weet het nog goed, de eerste paar keer dat ik een blog online zette die prikkelend was, zoals de blog ‘De bril’ of ‘Uitgebruisd’, dat was spannend! Het was geen oproep tegen de gevestigde orde, maar ik voelde zelf ook wel dat mijn kijk op leven een andere vorm aannam dan gebruikelijk is. Maar ja, voor mij werkte ‘gebruikelijk’ en ‘normaal’ niet meer goed. Ik voelde al jaren dat ik meer in me had, dat ik voor mijn grootsheid wilde gaan staan, ik wilde me niet meer klein laten maken. Ik werd er me al filosoferend, analyserend en schrijvend van bewust dat de enige die voor groot zijn kan kiezen, ikzelf ben.

Dus schreef ik, van me af, om te inspireren, uit frustratie, om te laten zien dat je niet alleen bent, om te laten voelen dat de wereld soms gek is, niet jij en ik, om te spiegelen en natuurlijk vooral omdat het zo leuk is om te doen. Sommige blogs werden supergoed opgepakt, gedeeld en daar werd volop op gereageerd. Andere blogs, soms zelfs de blogs die ik prachtig en krachtig vond, gingen stilletjes voorbij…maar wel met 300 unieke bezoekers :)

VoorkantE-boek
Met 10.000 views en 4.000 unieke bezoekers in 2013 werden mijn blogs beter gelezen dan ik ooit had kunnen denken. Er werd me een paar keer gevraagd of ik een boek wilde schrijven, of mijn blogs wilde bundelen. En nu, sinds de start van Eigenwhys, is het daar inderdaad tijd voor! Ik heb 32 blogs in een e-boek opgenomen, samen met foto’s die ik afgelopen jaren maakte. De meeste blogs heb je al op deze website kunnen lezen, een aantal blogs staat niet online.

Voor €5,- kun je hier (website van Woordstroom) mijn e-boek kopen. 96 pagina’s inspiratie om te lezen in .pdf. Daarmee krijg je dus 32 prachtige persoonlijke verhalen met bezieling geschreven. En steun je Eigenwhys in de opstartfase!

Ik ben dankbaar voor jou als lezer, want anders was er nu geen boek geweest. Dank je wel voor jullie ‘click’ en ‘views’ en natuurlijk jullie reacties en ‘likes’. Dat moedigde me elke keer weer aan om er iets moois van te maken!

Ik wil graag reageren!